Restoranas

Dar visai neseniai pačioje sostinės širdyje įsikūrė šampano ir austrių namai – „Épernay“. Tai vieta, pasižyminti išskirtiniu, prabangiu interjeru, su kruopščiai apgalvotomis Prancūzijai būdingomis detalėmis bei subtiliu žvakių apšvietimu, kad įžengę pasijaustumėte lyg Champagne regione. Kaip pačiame Épernay miestelyje, taip ir pas mus, Etmonų g. 2, Vilniuje, galite rasti daugiau nei 200 šampano rūšių, 50 vyno rūšių, prie kurių siūlome puikiai tinkančias 6-ių rūšių austres ar kitus specialius mūsų šefo paruoštus patiekalus iš prancūziškos virtuvės meniu.

„Épernay“ kolektyvas rūpinasi kiekvienu klientu ir visada yra pasiruošęs patarti, kurį šampaną kokiai progai pasirinkti ar kurie patiekalai prie vienos ar kitos rūšies šampano labiausiai dera. O pirmą kartą ragaujantiems austres ar šampaną maloniai padedame išsirinkti tinkamiausias rūšis. Apsilankę su šeima, draugais ar darbo kolektyvu „Épernay“, puikiai praleisite vakarą jaukioje aplinkoje bei visada atrasite ne tik naujų skonių, tačiau ir plėsite savo žinias apie plataus Champagne regiono šampanus bei maistą.

 

Prancūziška virtuvė

Mūsų virtuvės šefas Šarūnas Lietuvininkas siūlo Jums patiekalus iš populiariosios prancūziškos virtuvės.
Kiekvienas patiekalas gaminamas atidžiai ir su didele meile, o meniu niekada nebūna nuobodus - šefas neretai jį papildo naujais šedevrais. 
Galima rinktis nuo vieno kąsnio užkandžių iki kelių patiekalų vakarienės. O Jūsų ypatingam vakarui šefas gali iš anksto paruošti specialų meniu. 

 

 

Austrės

Pačios šviežiausios austrės visame Vilniuje. Tai verta išbandyti nebandžiusiems, ir pakartoti vėl ir vėl jau bandžiusiems...

 

Šampanai, vynai ir degustacijos

Épernay restorane turime pasiūlyti per 200 šampanų rūšių, ir 50 rūšių vyno. Svečiuodamiesi mūsų šampano ir austių namuose kaskart galite paragauti skirtingas šių pasaulyje plačiai mėgiamų gėrimų rūšis ir taip šiuos gėrimus pažinti iš arčiau, išmokti juos skirti. O kas nori labiau įsigilinti - rengiame šampano degustacijas, kurių metu šampano ekspertas pasakoja apie pasirinkto šampano gaminimo subtilybes. Degustacijas galima rengti kartu su specialiu šefo sudarytu meniu, derančiu prie degustuojamo šampano. Degustacijų metu, susipažinsime su vintažiniais šampanais pagal vynuogių derliaus metus, pagal vynuogių rūšis, šampano gamintojus ir kitus šampanams būdingus išskirtinumus! Degustacijas rengiame tiek šios srities naujokams, tiek profesionalams.

Degustacijų metu šampanus pristato geriausi mūsų šalies gėrimų ekspertai.
Telefonai šampanų degustacijų rezervavimui bei informacijai: +370 633 33285 arba +370 633 33196

 

Video reklama